Lions MeerSpinning 2019 voor Hoofddorp aan Zee !

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Op zondag 1 september 2019 vindt op het Raadhuisplein in Hoofddorp het tweede Spinning Event van MeerBewegen plaats. De opbrengsten van het evenement gaan naar Hoofddorp aan Zee.

Wat is Hoofddorp aan zee?
Hoofddorp Aan Zee wil kinderen die niet op vakantie gaan in de zomer een inspirerende en leerzame ervaring bieden en tóch even helemaal dat vakantiegevoel geven. Hoofddorp aan zee is een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst. De kinderen zijn echter leidend!

Weten hoe dat er uit ziet? Bekijk de filmimpressie van het programma  Kinderen aan Zee  of ga naar www.kinderenaanzee.nl

Hoe kun je aan Lions MeerSpinning 2019 meedoen?
Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen deelnemers een spinfiets huren en daarmee zowel een gezonde inspanning leveren als ook een financiële bijdrage voor dit prachtige project. De fietsen zijn te huur voor € 10,- per uur.

Daarnaast zou het fantastisch zijn als elke spinner zelf sponsors probeert te vinden om daarmee de opbrengst per fiets te verhogen. Op deze pagina kunt u een actie starten om geld in te zamelen !

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk de door Ton Breeuwer samengestelde presentatie van het, door de Delftse Lionsclubs georganiseerde, Spinning Event op 3 september 2017.

Reserveren
Voor het reserveren van één of meerdere spinfietsen wordt gebruik gemaakt van het reserveringssysteem van Het Cultuurgebouw. Even opletten, want hier wordt met de tekst “stoel” natuurlijk een “fiets” bedoeld. Na de betaling ontvangt u een e-ticket.

Via deze link komt u direct in het reserveringssysteem.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Marco Roodzant : 

marco@empero.nl

Sponsors vinden die jouw kilometers/spinning te ondersteunen? Iedereen kan het!


Ook jij wil een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Hoofddorp aan Zee. Om je daarbij te helpen, hebben we een paar tips. Voordat je begint, zorg je natuurlijk dat je eigen pagina is ingevuld met een foto, je motivatie waarom je meeloopt en hoeveel geld je hoopt op te halen.

 1. Sponsor jezelf
  Begin bij je inschrijving met een donatie aan jezelf. Het inspireert jouw sponsors om dit goede voorbeeld te volgen.
 2. Social Media
  Gebruik Facebook, Twitter, Instagram of welk kanaal je maar wilt om te melden dat je meeloopt. Betrek ze bij je trainingen, vertel hoe je sponsoring verloopt en vraag om een bijdrage. Verwijs altijd naar je persoonlijke pagina.
 3. Zet je netwerk in
  De allerbelangrijkste reden dat mensen je sponsoren met een gift, is simpelweg omdat je het ze persoonlijk vraagt. Wees niet bang om te vragen, je vraagt het niet voor jezelf maar voor 
  Aan wie kun je een sponsorbedrag vragen? Denk aan familie, vrienden, buren, collega’s, studiegenoten, sportclub, kennissen, werkgever, etc.
 4. Stel een sponsorlijst op
  Maak een lijst met daarop mensen en bedrijven die je een sponsorbijdrage gaat vragen. Bedenk met welk verhaal je die persoon benadert: het feit dat jij iets gaat doen voor het goede doel zal ze aanspreken! Hoe persoonlijker je vraag, hoe beter.
 5. Benader ondernemers bij jou in de buurt
  De bakker of supermarkt op de hoek of je buurtkroeg: allemaal ondernemers die te interesseren zijn voor jouw enorme prestatie. Zorg voor een goed verhaal en benader ze persoonlijk. Bedenk ook een tegenprestatie: bijvoorbeeld hun logo op je shirt.
 6. Betrek je sponsors 
  Blijf in contact met je sponsors. Laat regelmatig iets van je horen, bijvoorbeeld of je op schema ligt met je training en hoeveel geld je al bij elkaar gehaald hebt. En bedank ze allemaal persoonlijk na afloop. 
 7. Samen sterk
  Loop je in een team? Organiseer dan sponsoracties met je spinningmaatjes en laat zien dat jullie als team voor hetzelfde doel gaan! Dat is niet alleen effectief maar ook leuk. 
 8. Benader lokale media
  Heb je ook gedacht aan de regionale of lokale krant? Of radio of televisiestation? Zij zijn altijd op zoek naar lokaal nieuws: benader ze met je bijzondere verhaal of inzamelactie. Een interview is al snel gemaakt en kan je enorm helpen bij het werven van sponsors.
 9. Verdubbel je bedrag
  Vraag mensen in jouw netwerk om je opgehaalde bedrag aan het einde van de rit te verdubbelen! Loop je samen in een team met bijvoorbeeld collega’s? Vraag je baas om jullie sponsorbedrag te verdubbelen. 
Bekijk alle
€ 25 03-09-2019 | 16:28 Aan: Wie Meer Spint wint
€ 25 02-09-2019 | 09:38 Aan: Wie Meer Spint wint
€ 25 01-09-2019 | 17:25 Aan: Wie Meer Spint wint
€ 25 01-09-2019 | 16:34 Aan: fietsen voor Hoofddorp aan Zee
€ 100 01-09-2019 | 15:04 Aan: Wie Meer Spint wint Fantastische actie voor een hartverwarmend doel!